Política 18/12/2013

El PSPV-PSOE denuncia que Fabra vol contractar una productora perquè grave el seu missatge d'Any Nou

El diputat Josep Moreno assenyala que podrien pagar-se 10.000 euros per la gravació i assegura que el president negocia amb TVE perquè emeti el missatge

Acn
2 min

ValènciaEl representant del PSPV-PSOE a la comissió de control de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), Josep Moreno, ha denunciat aquest dimecres que el president Alberto Fabra "té intenció de pagar 10.000 euros a una productora privada per gravar el seu missatge de Nadal i emetre'l a la desconnexió territorial de TVE".

Moreno ha lamentat que el cap del Consell "tingui intenció d'utilitzar una altra televisió pública després d'haver-nos deixat a tots sense Canal 9". En aquest sentit, ha assegurat que Fabra "ha decidit convertir-se en motiu de ridícul nadalenc a compte del seu missatge de Nadal per als valencians" i ha advertit el president que "ha de desistir d'aquesta idea per diverses raons de pes".

"Ens sembla absolutament impresentable que utilitzi un altre canal públic quan a hores d'ara encara hi ha una televisió pública valenciana", ha dit, i també ha recordat que hi ha 1.600 treballadors de RTVV "que estan cobrant al dia gairebé 200.000 euros, de la mateixa manera que existeix encara un senyal que encara emet, tot i que ara mateix només podem veure una carta d'ajust".

Moreno ha insistit que "si Fabra vol aparèixer davant els valencians l'única cosa que ha de fer és treure aquesta carta d'ajust durant uns minuts, deixar anar el seu discurs de Cap d'Any i després tornar-la a posar".

Per Moreno, "no hi ha cap raó per la qual els valencians haguem de ser assaltats a la meitat de la programació de TVE", i ha explicat que la intenció de Fabra és "no utilitzar el temps de desconnexió per a la informació, sinó que se li obri una finestra en 'prime time' per intentar tenir més audiència".

El diputat socialista ha lamentat que, atès que "ni els treballadors de RTVV ni els de TVE es presten a aquesta pantomima, el president de la Generalitat ha decidit buscar una productora a la qual podria pagar fins a 10.000 euros per només uns minuts de gravació".

"Esperem que aquesta informació la desmenteixi de forma immediata el mateix Fabra o que ens digui que si pretenen dur a terme aquesta idea ho faran amb els treballadors de RTVV i a través del senyal de la televisió pública valenciana", ha assenyalat Moreno.

stats