Política 28/06/2013

PSIB i MÉS demanen a Bauzá que el cessi pels "atacs" a la Benemèrita

El líder de MÉS Biel Barceló també apuntà que la imatge que dóna el conseller de Turisme és pitjor que la que ven el diari alemany Bild

Q. T.
2 min

Palma.La portaveu del PSIB, Francina Armengol, i el portaveu de MÉS, Biel Barceló, coincidiren ahir a demanar al president José Ramón Bauzá que cessi el conseller de Turisme, Carlos Delgado, per haver dit que l'informe de la Guàrdia Civil en què es demana la seva citació com a imputat o testimoni en el cas de Ràdio Calvià és "propi de Torrente".

Armengol considerà "gravíssimes" les acusacions del conseller i exbatle de Calvià i demanà el seu cessament immediat i que el president Bauzá doni explicacions a la ciutadania i demani disculpes a la Guàrdia Civil pels seus "atacs". "És intolerable", "ja passa tots els límits", i "és inadmissible que intenti ridiculitzar la Guàrdia Civil per un informe que el perjudica", assegurà la socialista, qui considerà que Delgado "està nerviós i té coses a amagar". La diputada recalcà que el titular de Turisme llança "exabruptes massa sovint" i, en canvi, no ha explicat la seva actuació en el cas que s'investiga ni tampoc en el de la compra pública de l'hotel Rocamar per sobre de la valoració, un cas que els socialistes duran a la Fiscalia.

En la mateixa línia, Barceló assenyalà que el que ha dit Delgado de la Guàrdia Civil és "molt greu" i, més, si es té en compte que és un membre del Govern. "Ha passat de fer homenatges a la Guàrdia Civil a ser qui la denigra", hi insistí i advertí que si el president Bauzá no diu res estarà "assumint els atacs". El líder de MÉS també apuntà que la imatge que dóna el conseller de Turisme és pitjor que la que ven el diari alemany Bild i, per això, afirmà que Delgado "ja fa temps que se n'hauria d'haver anat".

stats