Política 30/08/2013

El PSC va pagar a Método 3 la gravació de Camacho a La Camarga

Segons la Cadena SER, que ha tingut accés a l'informe policial, José Zaragoza va acordar el pagament de 1.750 euros a l'agència de detectius

Ara
1 min
Document policial al qual ha tingut accés Cadena Ser

BarcelonaEl PSC va abonar 1.750 euros a Método 3 perquè enregistrés la conversa que la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola van mantenir al restaurant La Camarga el 9 de juliol del 2010. Així ho ha avançat la Cadena SER, que ha tingut accés a l'informe policial de 45 pàgines que així ho acredita. Segons aquest document, la detectiu Elisenda Villena es va reunir amb l'exsecretari d'Organització del partit José Zaragoza i la gerent del partit, Lluïsa Bruguer, imputada en el cas, per acordar la facturació d'aquesta quantitat.

L'informe també apunta que fins ara no s'ha pogut determinar si Método 3 va encarregar la gravació per iniciativa pròpia i la va vendre posteriorment al PSC o bé si va ser un encàrrec directe d'algú del partit. Tot i això, la Policia Nacional creu que el PSC sabia que Método 3 posaria una gravadora en aquell dinar.

stats