Política 12/12/2013

"Demanaré el currículum a la meva perruquera": un diputat del PP banalitza que l'advocat de Camacho redactés la sentència de Puig Antich

Santi Rodríguez diu que l'"objectiu del Govern" és atacar la líder popular

Ara
1 min

BarcelonaSanti Rodríguez, portaveu adjunt del PP de Catalunya al Parlament, s'ha assabentat per l'ARA que l'advocat d'Alícia Sánchez-Camacho en el cas Método 3, Carlos Rey, va redactar la sentència que va condemnar Salvador Puig Antich a mort. El diputat hi ha tret ferro i ha arribat a dir al programa 'Matí a 4 bandes', de Ràdio 4: "La setmana vinent li preguntaré a la meva perruquera pel seu currículum". Rodríguez assegura que "l'objectiu del Govern" és atacar Sánchez-Camacho, i en aquest context emmarca la informació publicada aquest dijous.

Tal com publica l'ARA, Carlos Rey González, que ha representat els interessos de la líder del PP català en el cas Método 3, va redactar, en solitari i en la qualitat de vocal ponent del tribunal militar, la sentència que condemnava a mort el militant antifranquista Salvador Puig Antich el gener del 1974. En aquells anys, Rey, que ara té 70 anys, era capità auditor al cos jurídic militar de l'exèrcit franquista. Ara, Rey és professor a la Universitat Internacional de Catalunya i, entre d'altres, ha representat directius de Ferrocarrils de la Generalitat acusats de cobrar sobresous irregulars o la família de la psicòloga Anna Permanyer, assassinada el 2004.

stats