Política 15/12/2013

"Per a què serveix el català? Per insultar": polèmica a la xarxa per la pregunta en to despectiu de l'exministra María Antonia Trujillo

La titular d'Habitatge del govern Zapatero obre la veda llançant la pregunta i s'encara amb els que li responen amb crítiques

Ara
1 min
Tuit Maria Antonia Trujillo

Barcelona"A veure, per quins assumptes importants serveix, saber català?". Amb aquesta pregunta en to despectiu ha encès la polèmica a Twitter l'exministra socialista d'Habitatge del govern Zapatero María Antonia Trujillo.

El tuit de la discòrdia el va llançar ahir a la nit i, des de llavors, les crítiques li han plogut per totes bandes. Una de les primeres en contestar-li ha sigut la diputada del PSC Rocío Martínez Sampere, que li ha etzibat: "Et responc: per llegir, pensar, parlar amb els meus fills, representar els ciutadans al Parlament... segons tu, bajanades, oi?

Lluny d'acoquinar-se, Trujillo, que ha restringit la lectura dels seus tuits només als seguidors confirmats, ha respost avui amb una altra piulada i amb un to encara més pujat: "Ahir vaig preguntar per a quines coses importants serveix saber català. Excepte dos o tres, ningú ha respost. Això sí, han demostrat que serveix per insultar".

stats