Política 14/08/2015

Rajoy es mostra satisfet per les explicacions "ràpides i immediates" de Fernández Díaz

El president espanyol justifica la reunió del ministre de l'Interior amb l'exvicepresident del govern i imputat en el cas Bankia Rodrigo Rato

Ara
1 min
Mariano Rajoy / REUTERS

BarcelonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha pronunciat aquest divendres sobre la compareixença del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per la seva reunió amb l'exvicepresident del govern espanyol i imputat pel cas Bankia Rodrigo Rato. "El ministre ha donat les explicacions pertinents, mentre que l'oposició farà el que li sembli convenient", ha dit, i ha justificat que el responsable del ministeri es reunís amb l'exvicepresident per "qüestions de seguretat" de l'imputat.

"Ha donat explicacions ràpides i immediates", ha dit Rajoy sobre el ministre en declaracions als mitjans de comunicació a Ordes (Corunya), ja que en qüestions de seguretat i garantia de drets i llibertats "s'ha d'anar amb molt de compte". Alhora, ha criticat el PSOE per haver presentat una denúncia abans d'escoltar les explicacions del ministre.

En la seva compareixença, Fernández Díaz ha explicat que Rato li va expressar "preocupacions greus" per les amenaces que reben tant ell com persones del seu cercle més proper, sobretot a través de les xarxes socials. Davant la petició, el ministre va considerar que formava part de les seves responsabilitats rebre l'imputat, ha raonat en la seva compareixença.

stats