Política 19/12/2013

L'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra assegura que no sap si votarà de nou el PP

Sobre el futur del seu successor en la Diputació de Castelló, Javier Moliner, l'expresident ha dit: "Qui és Javier Moliner? No el conec"

Acn
1 min
L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, arriba a la compareixença per valorar la sentència de l'Audiència que el condemna a quatre anys de presó / ACN

Castelló de la PlanaL'expresident de la Diputació i del PP de Castelló Carlos Fabra ha assegurat aquest divendres que no sap si votarà el PP en les pròximes eleccions. Fabra ha fet aquestes declaracions als mitjans durant la recepció de Nadal a la Cambra de Comerç de Castelló, institució que abandona deixant el càrrec de secretari general després de ser condemnat a quatre anys de presó per delictes fiscals.

Fabra ha assenyalat que ja no és afiliat del PP i que a partir d'ara "he de veure els compromisos que el PP adquireix amb aquesta província, que, de moment, són ben pocs". Sobre el futur del seu successor en la Diputació de Castelló, Javier Moliner, l'expresident ha dit: "Qui és Javier Moliner? No el conec".

stats