Política 12/08/2013

Rubalcaba diu que "la versió" de Rajoy "cau a trossos" i que només ha dit "mentides i més mentides"

El secretari general del PSOE ha denunciat "la versió" del president del govern sobre les activitats de l'extresorer del PP Luis Bárcenas

Europa Press
1 min
ENDUTS PER LA TEMPESTA Alfredo Pérez Rubalcaba (01) i Mariano Rajoy (02) veuen caure, enquesta rere enquesta, les seves perspectives electorals.

Madrid P { margin-bottom: 0.21cm; } El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, creu que "la versió" del president del govern, Mariano Rajoy, sobre les activitats de l'extresorer del PP Luis Bárcenas "cau a trossos", i que s'està demostrant que quan va comparèixer al Congrés per donar explicacions només va dir "mentides i més mentides".

En un comentari a la seva pàgina de Facebook, Rubalcaba ha recordat que Rajoy ha afirmat que el novembre de 2011 Bárcenas no era al PP, mentre que ara s'ha demostrat "que fins molts mesos després d'aquesta data va seguir cobrant un sou altíssim" del partit.

En segon lloc, ha denunciat que mentre que Rajoy va dir que "al PP no hi havia comptabilitat B", ara "tant el jutge com els fiscals del cas donen per provada la seva existència". I, finalment, ha remarcat que el president del govern afirmava que al seu partit "ningú cobrava diners en negre", quan al seu judici "ja està fora de tot dubte que els alts càrrecs d'aquest partit entraven i sortien de la nòmina secreta il·legal segons sortissin o entressin del govern".

El cap de l'oposició ha subratllat que ja ho va advertir a Rajoy durant la seva compareixença de l'1 d'agost, "quan la publicació dels seus SMS amb Bárcenas feia impossible donar-li cap crèdit". Per Rubalcaba, a mesura que han passat els dies s'han anat confirmant les mentides. "Mentides i més mentides", ha conclòs.

stats