ECONOMIA
Política 10/08/2013

Josep Piqué abandonarà la presidència de Vueling, però seguirà vinculat a l'empresa

L'actual conseller delegat, Àlex Cruz, ocuparà el càrrec. IAG dissoldrà el consell d'administració actual després de deixar de cotitzar en borsa

Europa Press
1 min

BarcelonaEl president de Vueling, Josep Piqué, deixarà el càrrec "aviat" dins del marc de la renovació dels òrgans de govern de l'aerolínia. Segons ha anunciat l'empresa aquest dissabte, Piqué seguirà vinculat al grup a través de "futures modalitats de vinculació d'acord amb el desenvolupament de la companyia", explica de forma no gaire clara.

El relleu en la presidència el protagonitzarà l'actual conseller delegat, Àlex Cruz. La decisió de remodelar l'alta direcció de Vueling es va prendre en l'últim consell d'administració d'IAG, el grup format per Iberia i British Airways. D'aquesta manera, IAG va aprovar substituir el consell de Vueling per un altre òrgan de govern adaptat a la nova realitat de l'aerolínia basada a l'aeroport del Prat.

Vueling va deixar de cotitzar en borsa aquest divendres. La informació de la recent opa dipositada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) argumenta que els set consellers independents, Piqué inclòs, presentaran la renúncia al càrrec, perquè les responsabilitats tenien sentit en una companyia cotitzada.

stats