Política 10/08/2015

El PP valencià exigeix a Fernández Díaz que expliqui el contingut de la reunió amb Rato

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, se suma a les crítiques de l'oposició per la trobada que el ministre de l'Interior va mantenir amb l'expresident espanyol

Europa Press
1 min
“INGERÈNCIES CATALANISTES” 
 Bonig lamenta que l’oposició transmeta la “propaganda de l’independentisme”.

ValènciaLa presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha assegurat, en unes declaracions a Telecinco, que el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha de donar "explicacions del contingut de la reunió" que va mantenir amb l'expresident de Bankia i exvicepresident del govern espanyol Rodrigo Rato.

Bonig ha subratllat que el ministre de l'Interior ja va assenyalar que Rato "era un conegut que va rebre al seu despatx" i que "el ministre com qualsevol autoritat decideix a qui rep i a qui no rep". Fernández Díaz va aclarir que el exvicepresident econòmic de la legislatura de José María Aznar, està "de moment imputat" cosa que "no significa que aquesta persona no pugui fer una gestió en un ajuntament". A més a més, el ministre va recorda que Rato "va ser i es un referent al PP i també a Espanya en matèria de qüestió econòmica".

Isabel Bonig ha fet referència a unes paraules de María Dolores de Cospedal en què assegurava que "la corrupció fa mal però especialment la del teu partit". "Crec que s'ha d'eradicar vingui d'on vingui i posar tots els mecanismes per evitar que es produeixi", ha afegit.

La presidenta del PP valencià ha afirmat que si s'acrediten els fets, des del PP demanaran que la justícia "actuï i que tot el pes de la llei caigui contra Rato i contra qualsevol altre persona". Bonig ha apuntat que el més "important és que tots aquests casos s'estan investigant". "Aquesta és la bondat d'un estat de dret", ha reblat.

stats