Política 28/06/2013

Ensenyat no dimitirà per ara tot i la imputació

El batle d'Esporles considera "surrealista" que la Fiscalia vegi una trama de finançament irregular del partit en el cas El Camí

Q. T.
1 min

Palma.El batle d'Esporles i conseller insular de MÉS, Miquel Ensenyat, no dimitirà de moment, tot i haver estat cridat a declarar com a imputat en el cas El Camí per malversació de cabals públics. El líder de MÉS, Biel Barceló, defensà ahir Ensenyat i afirmà que s'esperarà que vagi a declarar com a imputat el proper 26 de juliol i que es resolgui el recurs fet contra la seva imputació, que presenta avui. Si després de tot se'n manté la imputació, posaria el càrrec a disposició i dimitiria com a membre del Consell. La seva dimissió com a batle dependrà de l'assemblea que decideix sobre la candidatura municipal, que manté una posició similar. El posicionament expressat ara per MÉS contrasta amb l'actuació en el cas de la diputada Joana Lluïsa Mascaró, que dimití en ser imputada al març.

Ensenyat féu ahir un comunicat en què defensa que l'Ajuntament acredità els pagaments a l'entitat, però "sembla que la Fiscalia hi veu coses rares i sospita que, malgrat tot, El Camí pot ser una trama de finançament irregular del partit", una sospita que considera "surrealista". Ensenyat diu que demostrarà als qui volen fer creure que tots els polítics són iguals que "s'equivoquen de poble, de partit i de persones". Avui presentarà un recurs contra la imputació al·legant que aquesta es basa en un informe del fiscal en què no es té en compte que s'ha aportat documentació justificativa.

stats