Política 08/04/2014

Mas segueix el debat sobre la consulta des del seu despatx del Palau de la Generalitat

Quan acabi la sessió, el president farà un declaració des de la Galeria Gòtica

Efe
1 min
Artur Mas durant el consell executiu d'aquest dimarts / EFE

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, segueix el debat del Congrés sobre la consulta des del seu despatx al Palau de la Generalitat, segons han informat fonts del Govern.

Mas va decidir no viatjar a Madrid perquè la proposta que es debat va ser aprovada pel Parlament i creu que és la cambra catalana qui l'ha de defensar, per reflectir que no és un projecte del president sinó del conjunt dels catalans representats per la majoria de la cambra. Mas segueix el debat per televisió des del seu despatx oficial situat al Palau de la Generalitat, des d'on està en contacte amb els consellers Francesc Homs i Josep Maria Pelegrí, que sí que són a la tribuna del Congrés.

Quan s'acabi el debat i la votació de la proposta al Congrés per transferir la competència per celebrar un referèndum, el president Mas té previst fer una declaració institucional per avaluar el que hagi passat a la cambra baixa. Ho farà des de la Galeria Gòtica del Palau.

Aquesta declaració institucional serà retransmesa en directe per Televisió de Catalunya a través del canal de notícies 3/24, i també per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

stats