Política 21/09/2017

Dolors Montserrat: "En dos mesos tindrem el pacte d'Estat contra la violència gènere"

Durant la intervenció en els 'Desayunos de RTVE', la responsable de Sanitat ha destacat la importància del consens de tots els grups entorn d'aquest pacte

Ara Balears/efe
1 min
Dolors Montserrat

PalmaLa ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha destacat que en dos mesos ja hi haurà un pacte d'Estat contra la violència de gènere, ja que la setmana que ve està previst que el Congrés li doni el vistiplau per unanimitat.

Durant la intervenció en els 'Desayunos de RTVE', la responsable de Sanitat ha destacat la importància del consens de tots els grups entorn d'aquest pacte.

"Volem una societat lliure de violència, estam al costat de les víctimes i de les seves famílies, i el maltractador no és benvingut en aquesta societat, Amb aquest pacte d'Estat donam un missatge molt clar a la societat: que estam tots junts per construir una societat lliure" de maltractament.

Recordem que el passat 28 de juliol la Comissió d'Igualtat del Congrés dels Diputats va aprovar per majoria però sense unanimitat, ja que s'hi va abstenir Units Podem, el document amb més de 200 mesures i amb una dotació pressupostària de 1.000 milions en cinc anys.

Aquest acord requereix el tràmit parlamentari de la seva aprovació en ple, que s'ha fixat per al proper 28 de setembre.

stats