Política 04/04/2014

El PP crida a la mobilització per defensar la "unitat d'Espanya també des d'Europa"

El vicesecretari d'organització i electoral del partit, Carlos Floriano, critica que la classe dirigent de Catalunya vulgui "prendre el dret dels catalans a ser espanyols"

Salvador Almenar
1 min
Javier Arenas, Rita Barberá, Carlos Floriano, María Dolores de Cospedal, Alberto Fabra i Esteban González Pons / EFE

ValènciaEl vicesecretari d'organització i electoral del Partit Popular, Carlos Floriano, ha fet servir el seu torn de paraula en la intermunicipal que el seu partit està celebrant avui a València per criticar durament el Govern i el seu president, Artur Mas, a qui ha acusat de voler "eliminar el dret dels catalans a ser espanyols i també europeus" amb el seu pla sobiranista.

Floriano ha dit que l'estat espanyol "té afegit un problema amb una part de la classe política dirigent a Catalunya, que fa de la seva acció de govern una defensa a ultrança de la ruptura, la separació, la segregació i l'eliminació de drets dels catalans, que són també espanyols i europeus".

El vicesecretari general d'organització ha aprofitat la seva intervenció –com la resta dels seus companys que han intervingut– per demanar el vot per al PP en les eleccions europees del 25 de maig. Sense candidat confirmat, Floriano s'ha convertit en el cap de llista improvisat per demanar als alcaldes i regidors del PP d'arreu de l'Estat que defensin el projecte europeu del PP "com si fos la seva candidatura al seu ajuntament", perquè ha dit que és necessari "un PP fort per dir-li a qui vol jugar al secessionisme o treure-li els drets als catalans que amb eixos jocs no es pot ser a Espanya, però tampoc a Europa". "És necessari defensar la unitat d'Espanya també des d'Europa", ha afegit.

stats