Política 12/08/2013

El PSOE, sobre Rajoy: "És insostenible tenir un president que menteix"

Els socialistes tornen a demanar la dimissió de Rajoy. "Exigim que diguin la veritat, només hem vist tones de mentides i corrupció", afirma López

Ara
1 min
El PSOE proposa que el secretari general sigui triat per la militància

Madrid"Seguim exigint la dimissió de Rajoy perquè és insostenible tenir un president que menteix als espanyols", ha assegurat aquest dilluns el secretari d'organització del PSOE, Óscar López, en relació amb les últimes revelacions del cas Bárcenas, com que l'extresorer del PP va seguir cobrant del partit quan, en teoria −segons va dir el president espanyol, Mariano Rajoy, fa uns dies al Senat−, ja n'estava desvinculat, o que tingués el sou més elevat del PP el 2010 i el 2011.

En una roda de premsa a la província d'Àvila, López ha acusat Rajoy "d'enganyar els espanyols i de prendre'ls el pèl", perquè mentre demanava "esforços" als ciutadans −en la política d'austeritat− es pagaven "sobresous" en negre al PP i li posava "el millor sou" a Bárcenas. "És clar que estava comprant el silenci de Bárcenas", ha afegit.

"Exigim que diguin la veritat, només hem vist tones de mentides i corrupció", ha insistit el dirigent socialista en relació amb les declaracions judicials d'aquesta setmana de l'actual secretària general del PP, María Dolores de Cospedal −de qui ha demanat també la dimissió−, i els seus predecessors, Javier Arenas i Francisco Álvarez Cascos. Finalment, López ha tornat a demanar una comissió d'investigació sobre el cas Bárcenas.

stats