POLÍTICA
Política 14/06/2013

Bárcenas tenia 25 milions més amagats a Suïssa

Amb aquesta nova revelació, la fortuna de l'extresorer del PP a Suïssa ja arriba als 47 milions

Agències
1 min
SOTA VIGILÀNCIA
 Luis Bárcenas feia saltar ahir les alarmes quan les càmeres de televisió van presenciar com l'extresorer popular, que té el passaport retirat, sortia del seu domicili amb cinc maletes. Tornava a casa hores després. Avui ha de comparèixer a l'Audiència Nacional.

BarcelonaL'extresorer del PP Luis Bárcenas ocultava 25 milions més el 2007 en un compte de l'entitat Lombard Odier, a Suïssa. D'aquesta manera, sumats als 22 milions que ja se li havien descobert, l'extresorer del PP acumulava una fortuna de 47 milions a Suïssa, segons ha revelat aquest divendres la nova comissió rogatòria.

Segons les dades que han remès les autoritats suïsses al jutge instructor del cas Gürtel, Pablo Ruz, la fortuna de Bárcenas supera amb escreix els 38 milions que ell va declarar davant el jutge que havia arribat a tenir amagats a Suïssa.

Més informació

En una interlocutòria dictada aquest divendres, el jutge Ruz ha demanat més documentació a les autoritats suïsses per recollir informació sobre tres comptes més al Lombard Odier, una de les quals estaria a nom de la dona de Bárcenas, Rosalía Iglesias. Les altres dues es deien Obispado i Ranke.

stats