DRET A DECIDIR
Política 08/04/2014

Mas, sobre la negativa del Congrés a la consulta: "El procés segueix i anirem endavant"

El president de la Generalitat ha fet una declaració institucional després de la votació a la cambra baixa espanyola, que ha rebutjat la cessió de competències per celebrar la consulta

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest dimarts en una declaració institucional posterior a la negativa del Congrés dels Diputats a cedir la competència per poder celebrar la consulta que "la nostra mà segueix estesa de cara als propers temps". "El govern espanyol ha desaprofitat una nova oportunitat", ha assenyalat el president, que ha posat en valor que hi ha més partits que han donat el seu suport al text del Parlament que els que han optat per la negativa. "Dissortadament, el govern espanyol s'ha equivocat, i el temps ho demostrarà", ha afegit.

Mas ha insistit que les institucions catalanes "construiran marcs legals per fer la consulta" i ha assenyalat que la votació del Congrés no és un punt i final, sinó un "punt i a part". "Fem una aposta rotunda per la democràcia, no ens volem apartar d'aquest camí", ha considerat. "El procés segueix i anirem endavant", ha argumentat.

stats