26/06/2013

Xiulen la família reial, però no és a ella

1 min

(Avís: els arguments que inclou aquests article entre cometes s'han transcrit textualment d'un diari de Madrit, no ciutat sinó concepte.)

¿És cert que a la família reial la xiulen allà on va? Sí, però només una miqueta. Vaja, els xiulets existeixen, sí, però no van adreçats a ells. Els del Liceu, per exemple, van ser de "joves insatisfets, desesperats fins i tot", que van comprar "entrades barates". Els de la inauguració de l'AVE a Alacant "van ser un rebuig al PP". Els que va patir la reina divendres al Teatro Real "eren una protesta adreçada al ministre José Ignacio Wert". I els de dissabte, també a la reina, però a l'Auditorio Nacional, van succeir perquè el concert "tenia entrades de fins a cinc euros; de nou els joves, els mateixos que van expressar el seu rebuig al Liceu, la van emprendre contra la reina". No cal dir que al rei no el xiulen, bàsicament perquè "ha estat absent de l'ull públic" (si no és que el servei el xiula pel passadís quan va a la cuina a escalfar-se la lleteta abans de ficar-se al llitet). Ah, per cert, el diari no ho diu, però ja informo jo que els xiulets a les finals de Copa de futbol tampoc eren contra ell sinó contra Alexis.

Total, que sí, que les enquestes del CIS mostren una popularitat tan baixa de la monarquia que van estar un temps sense preguntar per la institució. Que sí, que hi ha emprenyada per la no imputació de la infanta, però la culpa "d'aquestes mostres de mala educació" és de "la frustració per la crisi, l'atur i els escàndols de corrupció". Dit d'una altra manera: no hi ha pitjor cec que el que no hi vol veure...

stats