03/06/2013

Marianico 'el largo'

2 min

Potser podem descartar que a Mariano Rajoy li agradi el BDSM, l'acrònim que engloba tot de pràctiques vinculades a la sexualitat extrema no convencional. Vull dir que no em sembla que digui les coses que diu perquè li agradi que el vexin, l'humiliïn i el fuetegin vestit de cuiro. Les deu dir perquè (d'alguna manera) les pensa. I el que acaba de dir és que "per ser a Europa amb força s'ha de ser gran" perquè els països petits "no hi compten gens". No acabo de captar per a qui deu anar, això. Per Andorra, no ho crec. Ni per a Mònaco. Ni per a la sereníssima República de San Marino.

Per si de cas anava per a nosaltres, el president Mas s'ha molestat a posar-li uns quants exemples de països petits on no hi ha l'atur que hi ha al regne de Joan Carles i Corinna. Es tracta dels típics països que visita l'Évole per fer el programa Salvados . Suïssa, Suècia, Dinamarca, Àustria, Finlàndia... S'ha descuidat el Vaticà però ja m'està bé. Què més voldria jo que el Vaticà no comptés gens a Europa... Si fos així, potser ens hauríem estalviat alguna novel·la de Dan Brown.

Esclar que el president Mas és un home i li ha contestat com un home. Amb dades comprovables. I Mariano Rajoy necessita molt més que això. Per tant, i sense que serveixi de precedent, no tinc més remei que fer servir la meva condició femenina per replicar. Avui haig d'aportar el sempre decisiu i ben valorat punt de vista femení. Li haig de dir a Mariano Rajoy que, per ser a Europa "amb força", la mida no compta. El que compta no és que l'aparell (d'estat) sigui gran però inútil, el que compta és que l'aparell (d'estat) sigui juganer i treballador. Un aparell (d'estat) gran que acabi de seguida només provocarà insatisfacció a Europa. El que cal és una bona estimulació, perquè l'estimulació és la garantia del plaer i del creixement. No sé si m'explico.

stats