20/06/2013

Magali Digalix: "Jo venc intencions"

3 min
Anticipació constant, bombardeig d'idees, explosió sobtada.

Dura, salvatge, invencible: Train hard . Atlètica, sòlida, resistent: Be strong . Àgil, flexible, entusiasta: Live better . Energia infinita, ferocitat implacable. La seva lluita amb l'esport (i amb la vida) és un combat cos a cos. I una filosofia: una manera de viure. L'entrenament la fa feliç. Quan s'enfada és explosiva: té mala llet però li dura poc. I quan dirigeix una classe, no hi ha excusa que valgui: ¿Pots arribar a ser horrible? Podria, riu. Però sempre hi dono un gir positiu. ¿Ets tan salvatge com sembles? Torna a riure i segueix amb ironia: Què ho dius, perquè crido a les meves sessions o perquè vaig plena de tatuatges? No espera resposta i remata: En realitat és tot façana. Sóc un tros de pa.

'NO EXCUSES'. Coratge, risc, nervi. Caure, aixecar-se, esforçar-se, superar-se. I tornar a començar. La Magali és pura voluntat: Si vols ser el millor has d'entrenar-te al màxim de les teves possibilitats. Quant és això en números? Vuit hores diàries. Fa una pausa i segueix: Jo m'he entrenat molt dur, moltes hores, molts dies, molts mesos, molts anys, i ara tinc la fórmula perfecta: el mètode Magali. Quin és l'objectiu? Minimitzar el temps i maximitzar els resultats. Fulminant: Sessions de 30 minuts; El temps perfecte per? No tenir excuses i venir a entrenar-se; després et queden 23 hores i 30 minuts per fer el que vulguis durant el que queda del dia. ¿Amb què et quedes, l'abans o el després? Sempre és millor el després. L'abans és un conyàs per a tothom: per a mi també.

'NO LIMIT'. Sinceritat. Autenticitat. Valentia: encara que no es pugui fer, ho fa. No accepta un no per resposta. No hi ha res que no pugui aconseguir. ¿Què tens en contra dels gimnasos convencionals? No hi tinc res en contra, simplement no hi tinc res en comú. ¿Què us separa? Que jo no venc classes, jo venc intencions. ¿Bones o dolentes? Segons el dia i el moment. Cada dia tenim necessitats diferents, i per a cada necessitat una via: Train hard , pura intensitat cardiovascular; Be strong , potència muscular; Live better , suor i diversió sense patir. Control, descontrol i un ampli ventall de disciplines: arts marcials, fitness , ball, halterofília, bàsquet, handbol, bici; el secret és el mix? El cos no està fet per fer els mateixos moviments tota la vida. Has de diversificar i posar-te a prova constantment. Quina és l'última que has superat? Començar amb l' skate i el surf als 37. ¿Com una adolescent? Sí. I com un exemple més que res és impossible.

'NO PIZZA'. Anticipació constant, sempre a punt, bombardeig d'idees, explosió sobtada. Això és ella: Si vols arribar a la perfecció, la repetició és la clau; jo he arribat a passar-me tres hores fent el mateix salt fins a clavar-lo a la perfecció. ¿Hi ha un punt d'obsessió? Sí: amb la mediació del rendiment i amb el culte al cos. ¿I? A mi em sembla avorrit i absurd. ¿Fuck diet? La millor dieta és la sinceritat: tothom sap el que engreixa i el que no, i tothom sap el que menja i el que no. Amb això està tot dit. ¿Què és per tu fer dieta? No pizza, no beer, no sweets. That's it. ¿Això és tot? Sí. I com a màxim una setmana, perquè les tres coses em tornen boja.

'NO SURRENDER'. S'equivoca. I es torna a equivocar. Però sempre s'equivoca millor: veu els problemes com oportunitats i creu en les segones, terceres i quartes oportunitats. I a no sucumbir mai. No deixar anar. ¿L'esport pot curar? Jo no sóc metge, però curo la mandra i els mals hàbits. Per a què més serveix l'esport? Per fer pujar l'autoestima i curar les inseguretats. L'esport és clau per guanyar-te a tu mateix. Per seguir evolucionant i tenir sempre un repte. ¿El cos o el cap? La ment és molt poderosa; la ment és capaç d'aixecar barreres o fer-te avançar, la ment et pot paralitzar o salvar-te. La ment ho és tot: som tot ment.

stats