Mèdia 18/06/2013

Es ven per 2,8 milions la casa de la infanta als EUA

Els ducs de Palma, Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó, hi van viure durant tres anys en règim de lloguer. La mesada la pagava Telefónica, l'empresa que havia contractat l'exjugador d'handbol

àlex Gutiérrez M.
1 min

La mansió que van ocupar Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin durant els tres anys en què ell va treballar per a Telefónica ha sortit ara a la venda. La immobiliària Washington Fine Properties en demana 3,8 milions de dòlars (uns 2,8 milions d'euros). Es tracta d'una casa de quatre plantes el lloguer de la qual va pagar Telefónica durant el temps en què els ducs de Palma la van habitar.

La immobiliària explica els detalls de la propietat. Construïda el 1941, va ser reformada pels arquitectes Bowie Gridley i Gruver Cooley l'any 1994. La planta base té el saló, una llibreria, dues sales d'estar, cuina, zona d'esmorzar, garatge gran i piscina a l'aire lliure. A la segona planta hi ha les quatre habitacions, cadascuna amb el seu bany, que feia servir la família. A la resta de plantes hi ha una sala recreativa, més banys, una sala de descans i una per fer la bugada.

La imputació d'Iñaki Urdangarin va precipitar el retorn a Barcelona i, així, el periple americà començat l'abril del 2009 va trobar el seu final l'agost del 2012. Aquest dijous la filla del rei protagonitzarà el seu primer acte oficial des de fa més d'un any: serà la missa commemorativa del centenari de Joan de Borbó. Hi haurà quasi tota la família reial, una estampa cara de veure en els últims anys. El quasi ? Iñaki Urdangarin, que no hi assistirà.

stats