Mitjans públics
Mèdia 25/06/2013

Els treballadors de TV3 faran vaga aquest dimecres a la tarda

El comitè d'empresa convoca una aturada de 16.30 a 19.00 i una manifestació a Barcelona contra l'ERO, que s'haurà formalitzat al migdia

Ara
1 min
Els treballadors de TVC han fet una assemblea multitudinària

BarcelonaEl comitè d'empresa de Televisió de Catalunya ha convocat una aturada de dues hores i mitja aquest dimecres a la tarda, de 16.30 a 19.00, com a resposta a l'ERO a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que es formalitzarà el mateix dimecres al migdia, quan la direcció de l'empresa comuniqui oficialment als representants dels treballadors la seva intenció de presindir de 312 persones i rebaixar els sous un 7,5%.

Durant les hores d'aturada, els treballadors es manifestaran a Barcelona contra "l'agressió" que, segons ells, suposa aquest ERO, i per mostrar el seu "rebuig" a una mesura "mesura injusta i innecessària". El comitè té previst, a més, fer una sèrie d'aturades de 10 minuts diaris, en diferents moments del dia, mentre duri la negociació de l'ERO.

El 21 de març, l'emissió de TV3 ja es va aturar durant 12 hores com a conseqüència d'una altra vaga, en aquell cas contra l'aprovació de l'avantprojecte de pressupostos de la CCMA.

stats