Mèdia 15/08/2013

"La gamba, la reina de l'estiu", a l''Ara Tu' d'aquest diumenge

Els restaurants de Vilanova i la Geltrú participen en una campanya per promocionar l'estrella de la seva gastronomia. I també, entrevista de Carles Capdevila a l'escriptor argentí Hernán Casciari

Ara
1 min

BarcelonaLA PORTADA DE L''ARA TU', EN PDF

La gamba de Vilanova, el gust del mar. Fins a finals de setembre tot va de gamba a Vilanova i la Geltrú. L'ajuntament de la capital de la comarca del Garraf i l'empresa Freixenet han posat en marxa una campanya per promocionar un dels productes més emblemàtics de la seva gastronomia, la gamba vermella o rosada.

També trobareu a l''Ara Tu' d'aquest diumenge:

  • Entrevista de Carles Capdevila a l'escriptor argentí Hernán Casciari, que fa tres anys va decidir convertir el seu blog, Orsai, en un segell independent que edita llibres i publica una revista bimestral. "El plaer artístic ens fa ser millors persones", afirma.
  • Els amors més tòrrids. Fer passar la calor mirant una pel·lícula amb les persianes abaixades pot ser perillós. Des de 'La temptació viu a dalt' fins a 'Foc en el cos', l'estiu és el terreny més idoni per a les grans aventures del cor cinematogràfiques.
stats