Mèdia 29/06/2013

Shakira celebra la victòria de Piqué amb els sogres

La cantant va veure com 'la roja' guanyava Itàlia al Brasil acompanyada pels pares del futbolista

Joan Callarissa
1 min
Shakira celebra la victòria de Piqué amb els sogres

La presència de Shakira al Brasil per seguir de prop el paper del seu company sentimental, Gerard Piqué, a la Copa Confederacions no passa desapercebuda, i ahir en vam tenir un mostra més. Abans que el pare del seu fill comencés a córrer sobre la gespa de l'estadi Castelão de Fortaleza al costat dels seus companys de l a roja , les càmeres del videowall del camp enfocaven la colombiana, que no va dubtar a saludar tothom alegrement. El seu pas per l'estadi no va servir només per fer content el públic. El president de la FIFA, Sepp Blatter, va aprofitar que la cantant pop era a la llotja VIP per fer-se una foto -que ahir les agències van distribuir- amb ella.

Al costat de la seva sogra -la doctora Montserrat Bernabéu- i del seu sogre -l'escriptor Joan Piqué-, la cantant va patir fins que Espanya es va convertir en finalista a la tanda de penals. Amb la seva família política al costat i acompanyada també pel seu germà Antonio, Shakira va aplaudir les jugades de la selecció espanyola, que comentava amb els seus sogres.

Mentre la càmera s'hi fixava repetidament, la intèrpret de Rabiosa gairebé es va mostrar preocupada i espantada quan Piqué va caure a terra. Tot i això, li va canviar la cara quan el va veure aixecar-se de la gespa. No van portar al camp el petit Milan, que és al Brasil amb la seva mare. Es devia quedar a la suite de 2.600 euros que hi tenen llogada.

stats