Mèdia 22/08/2013

"Relat literari d'un crim real al Pallars", a l''Ara Tu' d'aquest diumenge

Visitem amb l'escriptor Pep Coll els escenaris del seu nou llibre, 'Dos taüts negres i dos de blancs'. I també, l'entrevista de Carles Capdevila a la dissenyadora i empresària menorquina Úrsula Mascaró

Ara
1 min

BarcelonaLA PORTADA DE L''ARA TU', EN PDF

Una història catalana a Boumort. Setanta anys després que l'assassinat d'una família de masovers commocionés el Pallars Jussà, Pep Coll desvela el misteri "del que va passar a Carreu" i va terroritzar la seva infantesa.

Visitem amb l'escriptor els escenaris de 'Dos taüts negres i dos de blancs', una novel·la que recrea fets reals a partir del testimoni de protagonistes.

També trobareu a l''Ara Tu' d'aquest diumenge:

  • Entrevista de Carles Capdevila a Úrsula Mascaró. La dissenyadora i empresària menorquina explica les claus de l'èxit mundial de la firma sabatera familiar: "Em sento molt dona i necessito estar 'mona', còmoda i femenina".
  • Els beneficis de somiar despert. Deixar volar la imaginació és una activitat estigmatitzada perquè no es practica bé. Però si un se'n serveix correctament, pot reduir l'estrès, incrementar la productivitat i fer-nos més feliços. Es tracta de saber com, quan i on ho podem fer de manera eficient.
stats