Mèdia 01/06/2013

Paula Vázquez vol que li congelin òvuls per poder ser mare

La presentadora, de 38 anys, té intenció de tenir fills però abans confia trobar "la persona adequada"

A.c.r.
1 min

"Tinc 38 fantàstics anys i m'agradaria ser mare si trobo la persona adequada", ha assegurat la presentadora del concurs d'Antena 3 El número uno , Paula Vázquez. Però com que té la sensació que està "a punt de caducar" s'està plantejant la possibilitat de congelar alguns dels seus òvuls per poder tenir fills més endavant. Segons va explicar, va ser el seu ginecòleg qui li va proposar aquesta opció, que ella recomana també "a totes les dones de més de 35 anys", perquè a partir d'aquest moment "comença a ser més difícil" quedar-se embarassada.

"M'estic fent gran, i encara que el ritme de vida que porto no m'ho permet, el rellotge biològic m'ho demana", va afegir la presentadora, que no descarta la possibilitat de ser mare soltera. En aquest sentit, va destacar la "valentia" de la ballarina Mónica Cruz -germana de Penélope Cruz-, que fa 15 dies que ho és, després d'haver donat a llum la seva primera filla. Tot i així, Vázquez preferiria trobar una parella amb qui tenir descendència, i va explicar quins són els requisits que haurien de tenir els candidats a convertir-se en pare dels seus fills. "Que em porti a sopar! No cal ni que pagui!", va bromejar, segons recull l'agència Efe.

La presentadora va dir que "potser" es decidirà a ser mare "als 42", però que mentrestant té altres projectes, entre els quals publicar un llibre electrònic.

stats