Mèdia 09/08/2013

La tele que ens espera: els personatges sinistres i José Manuel García-Margallo

'Informe semanal' i 'Cazadores de fantasmas' són algunes de les propostes del cap de setmana

Joan Callarissa
1 min

BarcelonaUn cop d'ull a la televisió d'aquest cap de setmana:

  • El canal Xplora emet dissabte a les 22:00 hores 'Cazadores de fantasmas'. Aquesta setmana l'espai exposa el cas d'una mansió plena de fantasmes. Zack, Nick i Aaron s'enfrontaran aquesta setmana amb els fantasmes habituals –a una gran construcció d'Ashmore, a Illinois– i també "vaques encadenades i personatges sinistres".
  • 'Informe Semanal' [La 1 /21:50 hores] aborda dissabte amb el ministre d'Exteriors espanyol, José Manuel García-Margallo, la 'Tensió a Gibraltar'. Les autoritats de Gibraltar van col·locar de forma unilateral uns blocs de formigó fora de les seves aigües jurisdiccionals, a la badia d'Algesires, per impedir als pesquers espanyols pescar en les seves aigües. La resposta de la policia espanyola de fronteres va ser endurir els controls a la frontera. La mesura va provocar un embús i grans cues per entrar i sortir del Penyal. El ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, explica al reportatge –"en exclusiva"– les causes del conflicte. Una escalada diplomàtica que amenaça d'allargar-se.
  • Diumenge, '30 minuts' [TV3 / 21:30 hores] invita a reflexionar perquè serveis uns institució com el Senat, una de les menys valorades pels ciutadans. Sovint se senten veus que en demanen el tancament. Moltes persones no saben què fa ni com funciona la cambra alta, malgrat que es una institució nascuda el 1977. El programa "30 minuts" ha volgut respondre aquestes qüestions preguntant experts en Dret Constitucional i els propis senadors. Les respostes, amb matisos, han estat contundents.
stats