Mèdia 03/06/2013

'LaTdP' no fa vacances i posa en marxa una web

1 min
'LaTdP' no fa vacances i posa en marxa una web

El campionat de Lliga ja és al sac i ben lligat, la temporada ha acabat, però per primer any LaTdP no s'agafa vacances i seguirà activa, en aquest cas a través d'una nova finestra digital. Ho va anunciar Joaquim Maria Puyal fa unes setmanes, amb motiu de la festa oficial de les seves 2.000 retransmissions de futbol en català, i ahir, coincidint amb l'última jornada, es posava en marxa la web latdp.cat, que vol ser un altre punt de trobada entre els oients i l'equip que fa la transmissió.

El portal segueix l'actualitat del Barça, amb temes propis i també fent-se ressò de les informacions més destacades publicades per altres mitjans, en forma de revista de premsa (i recull de portades esportives). A part d'informació, també hi ha opinió, en format text i també en àudio. I, quan es reprenguin els partits, serà un lloc complementari des d'on seguir la transmissió de Puyal i el seu equip.

Latdp.cat vol ser l'espai de trobada dels seguidors del programa també quan no hi ha partits. Per això la pàgina està fortament arrelada a les xarxes socials. El perfil de Twitter de @LaTdP té més de 47.000 seguidors, mentre que la pàgina de Facebook suma més de 49.000 fans.

stats