Mèdia 23/06/2013

Jaime de Marichalar i els seus dos nous amics

La premsa del cor especula amb la relació que té l'ex de la infanta Elena amb dos nois. Un es dedica a les finances i se'ls ha vist junts a Eivissa i Barcelona. L'altre és un noi cubà de 29 anys establert a Barcelona i propietari de dos bars

à.g.m.
1 min
Jaime de Marichalar i els seus dos nous amics

El portal Vanitatis publica un article que especula amb la situació sentimental de Jaime de Marichalar, marit de la infanta Elena, però de qui s'ha separat de facto aixoplugant-se en la fórmula "cessament temporal de la convivència". El portal refereix dues noves companyies masculines. D'una banda, un jove que respon a les inicials G.P. i que es dedica a les inversions borsàries. La parella ha estat vista a Eivissa i a Barcelona. Segons Vanitatis, va ser el noi qui va voler conèixer-lo i va demanar a amics comuns que els presentessin. G.P. té una casa a Eivissa amb moll privat, cosa que permet que tots dos salpin allunyats de les mirades dels paparazzis, segons fa notar aquesta web.

L'altra nova coneixença que genera especulació és també un noi: Bernardo Diéguez, nascut a Cuba però resident a Barcelona, on regenta dos bars. El jove, de 29 anys, té també una casa a Eivissa, on va cada cap de setmana. Es van conèixer fa un temps a través d'un empresari suís que freqüentaven i solen veure's, segons aquesta informació, quan coincideixen a l'illa. De moment, però, no hi ha cap fotografia que doni compte d'aquestes noves relacions de Jaime de Marichalar. Aquestes visites a Eivissa tenen lloc un cop cada dues setmanes, ja que les altres es fa càrrec dels petits Froilà i Victòria Federica.

stats