Mèdia 27/06/2013

Campbell vol enfonsar la carrera de la model que va seduir el seu magnat

1 min

La model negra que va acaparar totes les grans portades de moda als anys noranta ha tirat de contactes per intentar ofegar l'ascens de la model xinesa que va ser enxampada amb el seu nòvio rus quan ja havien tallat. Naomi Campbell, segons escriu la premsa britànica, hauria entrat en còlera en veure les fotos publicades de Luo Zilin, de 25 anys, al costat de Vladislav Doronin a Eivissa.

Des d'aquell moment, hauria declarat la guerra a Luo, a qui hauria aconseguit fer fora de l'agència Mix Model Management amb els seus contactes. L'empresa la va acusar de "conducta poc professional" i d'"ètica laboral inacceptable".

Campbell, que va acabar la relació amb el magnat immobiliari rus -de 50 anys- a principis d'any, no perdona a Luo que seduís la que va ser la seva parella. I és que la model de 42 anys va ser la mentora de la xinesa en un reality anomenat The Face -que utilitzava un sistema similar al de La Voz-, en què Campbell era la seva coach . Tanta era la seva proximitat que la xinesa va conèixer Doronin a través d'ella. Molts havien vist en Doronin un punt d'inflexió en l'agitada vida sentimental de Campbell. Van estar cinc anys junts i van anunciar casament.

stats