Presentacions
Mèdia 21/06/2013

ARA Balears va de gira

1 min

Encara no fa ni un mes que ha sortit l'ARA Balears i de moment no hi ha dades oficials del posicionament del diari a les Illes, tot i que la tendència que s'adverteix en les xifres provisionals és el d'un progressiu augment de les vendes i les visites a la web arabalears.cat. Aquest projecte, impulsat per professionals i emprenedors balears en col·laboració amb el diari ARA, està fent una campanya de presentacions a diferents pobles i ciutats per donar-se a conèixer i captar subscriptors, lectors i accionistes.

ARA Balears és un projecte amb majoria accionarial balear que en aquest moment és el diari de referència en català a les Illes.

Dins de la campanya de llançament del diari, dimecres es va presentar el projecte a Menorca i ahir a Alaró, on Biel Huguet, un dels impulsors del projecte, i Albert Travesset, col·laborador del diari, varen exposar les seves línies empresarials i periodístiques. Ambdós varen remarcar la necessitat que es converteixi en un projecte col·lectiu. Les properes setmanes es presentarà a Inca, Lloseta i Petra.

stats