Internacional 12/08/2013

Un home salva una suïcida atrapant-la en plena caiguda a la Xina

Els fets van succeir a la ciutat de Harbin, a la província nord-oriental de Heilongjiang

Efe
1 min

PequínUn home que estava abocat al balcó del seu habitatge va aconseguir atrapar en plena caiguda una jove de 20 anys que havia saltat des del pis superior, aparentment en un intent de suïcidi. Els fets van ocórrer a la ciutat xinesa de Harbin, a la província nord-oriental de Heilongjiang. L'home, que vivia al quart pis, va mostrar grans reflexos i força −l'impacte gairebé el fa caure a ell també− i va aconseguir salvar la noia d'una caiguda que hauria resultat fatal.

La noia va quedar penjant agafada del braç de l'home uns 20 minuts, els que van trigar els bombers i altres veïns a ajudar-la perquè entrés per la finestra a l'apartament del seu salvador. L'escena va ser registrada en fotografies i vídeos que circulen pels mitjans xinesos.

No és la primera vegada que es produeix un salvament dramàtic d'un suïcida a la Xina: l'any passat, la imatge d'un policia que va atrapar de forma similar una dona que havia intentar suïcidar-se saltant d'un setè pis vestida de núvia va guanyar un dels premis World Press Photo 2012.

stats