Internacional 06/08/2013

George W. Bush, operat amb èxit del cor

L'expresident dels Estats Units entre el 2001 i el 2009 ha estat intervingut per desbloquejar-li una artèria i s'espera que dimecres sigui donat d'alta

Efe
1 min

WashingtonL'expresident dels Estats Units, George W. Bush ha sigut operat del cor aquest dimarts per desbloquejar-li una artèria, segons ha afirmat el seu portaveu en un comunicat i que han difós diversos mitjans internacionals.

Durant l'operació, els metges li han afegit un stent, un dispositiu en forma de cilindre que serveix per desbloquejar una artèria obstruïda. S'espera que el que va ser president dels Estats Units entre el 2001 i el 2009 sigui donat d'alta dimecres.

El problema es va detectar dilluns durant una revisió mèdica a la qual se sotmet anualment en una clínica de Dallas, ciutat on viu des que va deixar la presidència del país.

Segons el comunicat, Bush està "animat" i "preparat per tornar a casa".

Tot i tenir aquests problemes al cor, l'expresident nord-americà de 67 anys ha destacat per practicar l'esport durant molts anys. Des que va deixar la presidència ha participat en diferents competicions ciclistes anuals de fins a 100 quilòmetres.

stats