24/03/2011

Temes realment urgents

2 min

Ja ho va dir el mestre Machado, amb un rodolí incontestable: " La primavera ha venido y nadie sabe cómo ha sido ". Efectivament, la primavera és ambigua i equívoca com alguns somriures, i per això ningú sap mai gaire bé quan arriba, ni si ha arribat del tot, ni si pensa quedar-se. Excepte per alguns senyals que, per poc que s'estigui atent, resulten inequívocs. Un d'ells és la floració de les notícies que tracten, per dir-ho com els polítics, de les coses que realment interessen la gent.

Ahir mateix, a l'Ara.cat, la tercera notícia més llegida duia aquest titular: "Gairebé la meitat de les dones catalanes desitjarien tenir més sexe". Més clar, l'aigua. O no, si s'ha de jutjar per alguns dels comentaris que suscitava el tema. Hi havia una colla de mascles que de seguida s'havien donat per al·ludits i que buscaven excuses amb el mateix afany amb què segurament deuen cercar aprovacions: "Telepàtics no som", es queixava, per exemple, el sotasignant Xavitormo. Hi havia també una fèmina que firmava Susi i que, sense voluntat de generalitzar, exposava que els nòvios catalans que havia tingut eren més aviat titafredes, i que ara que en tenia un de caribeny havia vist la llum, o alguna cosa millor. El missatge més entranyable anava signat per un cert Albert_cs, des de Castelló de la Plana: "Ei! Des del País Valencià ens solidaritzem amb les dones catalanes. Al vostre servei per al que calga. Sexe de qualitat als Països Catalans ja!". Aquí, el que no corre, vola, com bé saben els compatriotes valencians.

La notícia sobre la dona catalana insatisfeta es complementa amb dues més que també circulen aquests dies pels mitjans. La primera tracta sobre l'aparició del Mapamundi de la mida del penis , que classifica els països d'acord amb la longitud mitjana dels membres virils dels seus habitants masculins. D'acord amb l'estudi, els homes més ben armats són africans i sud-americans, inclosos els caribenys de na Susi (però no, tot sigui dit, argentins i xilens, que queden força endarrerits). En canvi, les titoles més minses pasturen per grans extensions com els EUA (molta primera potència mundial, però mira), Rússia (ja se sap que el fred arronsa) i, sobretot, l'Índia i la Xina (amb tanta població es veu que tendeixen a encongir-se). Pel que fa als Països Catalans que reivindicava el lector de Castelló, ens trobem tots encaixats a la meitat de la taula classificatòria (entre 13,48 i 14,88 cm de mitjana, que realment no és per tirar coets), cosa que confirma una aurea mediocritas que explicaria la melancolia de totes aquestes catalanes decandides.

Sort que la notícia que ens queda és, segons com es miri, més encoratjadora: segons un altre estudi, practicar sexe de manera esporàdica incrementa el risc d'infart, perquè un no hi està avesat i pot tenir un cobriment de la impressió. Per contra (i aquesta és la part bona), practicar-lo de manera constant i sostinguda seria cosa saníssima i del tot recomanable. Potser ara que ve el bon temps...

stats