CRÍTICA TV
Misc 25/03/2011

El vocabulari el faig servir a casa

i
Mònica Planas
2 min

Al magazín matinal d'Antena 3 que presenta Susanna Griso, Espejo público han fet un nou fitxatge: Isabel Sartorius. És aquella noia a qui es va relacionar amb el príncep Felip fa molt anys i no se li coneix un ofici ni benefici clar. A la Sartorius li han encomanat la tasca d'atendre les queixes de l'audiència. En certa manera seria una defensora de l'espectador.

La noia, que fa grans esforços per estar espavilada i simpàtica, ha començat bastant fluixeta. No domina el mitjà ni té un do de paraula innat. Això sí, se la veu bona xicota i esforçada. Com que en el programa han volgut potenciar la imatge de ser una noia normal com qualsevol altra i gens bleda, ahir la van posar a prova amb una situació que va acabar sent una mica masoquista. La Sartorius es va dedicar a contestar les queixes dels espectadors que lamentaven el seu fitxatge. Ella hi va posar sentit de l'humor, igual que la Susanna Griso i la resta de col·laboradors, com si allò no tingués importància. El que passa és que al final els comentaris ja començaven a ser una mica sagnants i tampoc cal fustigar ningú davant les càmeres.

Els primers missatges deien que li costava una mica, que no tenia gaire gràcia... Ella mateixa llegia les crítiques i aleshores, somrient i mirant a càmera, deia: "Jo vaig a poc a poc, deixeu-me uns dies i n'aprendré". Els següents correus ja entraven en comparacions: "Ets més insípida que un pa sense sal". I la Sartorius deia: "Això sí que no, ja em coneixereu però jo sóc molt divertida..." Un dels darrers comentaris ja el va llegir la Susanna Griso: "Aquesta noia no té cap gràcia, no sap parlar i li falta vocabulari". Ella, amb un somriure forçat, respon: "És veritat, aquí a la tele no em surt. I això que quan sóc a casa faig servir molt de vocabulari... però aquí no!"

Pobra noia. Els fitxatges de fireta estan disposats a tot per sortir en pantalla i semblar humans. Fins i tot a acceptar el que no tolerarien la resta de companys.

stats