TOVALLONS NEGRES
Misc 12/03/2013

A favor de Duran per culpa de l'Alícia?

i
Empar Moliner
2 min

Estic molt desassossegada, perquè per mi és un dia històric. Per primer cop -i qui sap si per últim- estic d'acord amb Josep Antoni Duran i Lleida. En qüestions polítiques, dic. Perquè en qüestions musicals em declaro devota seva des que el vaig veure i sentir tocar la bateria. M'agrada el so que li treu i donaria la vida (del meu millor amic) per saber quina és la seva opinió sobre, per exemple, Moe Tucker, de la Velvet, o sobre Matt Helders, dels Arctic Monkeys.

El cas és que el Duran polític ha acusat Alícia Sánchez-Camacho (una dona també admirada per mi, sobretot en la seva faceta de mare) d'intentar "apartar el focus d'atenció" sobre el seu dinar, el 2010, amb l'exparella de Jordi Pujol (Ferrusola) en aquell restaurant del carrer Aribau que és a prop de la seu de Método 3. Trobo que té raó. Estic per escriure una guia com aquelles que fa, de tant en tant, la Margarita Puig. Restaurantes saludables donde nunca te grabarán o Mil y un restaurantes ligeros donde ser espiada .

De tot això el que lamento és que una dona íntegra com l'Alícia Sánchez-Camacho hagi consentit que l'escortin a la vegada membres dels Mossos i de la Policia Nacional per anar a buscar el nen al col·le. I em sap greu no per la doble despesa de cotxe i sou dels protectors, perquè per a l'Alícia tot és poc. I em sap greu no pel perill que suposa el fet que els mossos i els policies nacionals haguessin pogut sospitar els uns dels altres i iniciar un foc creuat. Per ella, si cal, es perd la vida. Em sap greu perquè tothom que tingui fills en edat escolar (com ella) sap el caos circulatori que es munta cada dia a dos quarts de cinc de la tarda per causa dels progenitors que anem a buscar els plançons. Autocars, totterrenys en doble fila, Smarts a la vorera... Només falta que en aquest terrorífic context hi hagi un cotxe dels Mossos i un cotxe de la Policia Nacional que es vigilen els uns als altres.

stats