28/11/2012

Com a Sant Vicenç dels Horts, Rosita...

2 min

Rosita? Què fas? No res, que ja han sortit els jo ja ho deia . Trigaven, però ja són aquí, asseguts a les taules de les ràdios, respirant molt fort al davant del micro. Els jo ja ho deia ja ho deien: el president Mas ha fet una campanya massa messiànica. Afigura't, Rosita. Si en Mas hagués fet una campanya, què et diré, a l'estil Pep Guardiola ("És molt difícil, el rival és molt fort...") ara estaríem saltant d'alegria amb el mateix resultat. I tu, amb els teus 89 anys, la primera. Ah. Acabàramus. Mira, Rosita. A tu et feia molta gràcia que al Pere Navarro li anés malament, però si t'arriben a dir com li aniria al Mas, pobre xicot, no hauries votat la CUP? O m'etivoco? Nena, és que ara entenc això de la segona volta que fan els americans. La segona volta posa les coses a puesto. És que a mi em sembla que fins i tot els d'Esquerra li regalarien cinc o sis escons amb gust...

De tota manera, els convergents no han d'estar deprimits, nena, no trobes? En Mas ha perdut menys de 100.000 vots. Menys de 100.000 vots, Rosita, tenint en compte que la participació ha sigut alta no és res! I a part, tu ja ho saps, perquè jo en sóc una, que a Catalunya hi ha molts nacionalistes teòrics , contxo. A més a més, ara ja hem vist el sostre dels espanyolistes, fill. Si amb la por de la consulta han arribat on han arribat, no aniran mai més amunt...!

Qui ha governat, fins ara, a Sant Vicenç dels Horts? Aquest xicotet tan ponderat, en Junqueras. I amb qui? Amb Convergència i Iniciativa. I ojo! No els ha anat malament! Què tenen en comú el pograma d'en Mas i el d'en Junqueras? La consulta, Rosita. I ara l'únic que han de procurar (que és molt difícil, ja t'ho dic ara) és que el dia del referèndum no hi hagi gaire abstenció. Que el perill és aquest. Vooooi! (No res, el meu home, que em crida.)

stats