TOVALLONS NEGRES
Misc 14/08/2013

Pere Navarro estira la cadena?

i
Empar Moliner
1 min

LA FRASE DE PERE NAVARRO sobre la cadena humana de l'Onze de Setembre ha posat les meves cinquanta millors amigues a punt de neu. Diu: "A mi mai m'han agradat les cadenes, perquè serveixen per tancar, per lligar". Ens traiem el barret i la roba interior.

Tenim que un grup d'éssers humans decideixen donar-se la mà els uns als altres públicament per demostrar, de manera pacífica i simbòlica, que volen el dret a l'autodeterminació de Catalunya. D'aquesta activitat se'n diu fer una cadena humana per raons diria que òbvies. Per les mateixes raons, parlem també de la cadena alimentària o d'una cadena de muntanyes . Si un dia es cremés un rostoll a prop de Pere Navarro, potser es veuria obligat a fer la cadena , que vol dir que hauria de posar-se en fila amb altres individus i traginar galledes. Però a Pere Navarro fer això li costaria, perquè ell sent la paraula cadena i nota un desassossec. No m'atreveixo a suggerir a l'ANC que, en honor al líder, canviï la cadena humana per una jornada castellera, perquè aleshores potser dirà que no li agraden "els castells" perquè "serveixen per acollir els senyors feudals".

Amb aquesta frase, Navarro supera l'argentí que van entrevistar els de Gomaespuma a la tele als anys 90. Feien preguntes absurdes als vianants. I una d'elles va ser: "Li sembla bé que enderroquin les muralles d'Àvila?" I ell, somiós i eròtic, va contestar: "Tot el que sigui enderrocar muralles està bé..."

stats