04/02/2013

L'honestedat del PP

2 min

Amb coratge, amb mà ferma el PP ha fet una auditoria interna. I, contra tot pronòstic, no ha trobat cap irregularitat en els comptes. Ni rastre de diner negre. Em sembla que és una gran notícia. Tots coneixem centenars de persones que cobren en diner negre però que inclouen aquest diner negre a la declaració de la renda.

Després d'aquest gest de valentia i honestedat per part del partit que governa el regne on paguem tributs, val la pena que sàpiguen vostès com l' han feta, aquesta auditoria interna, perquè realment és una tasca ingrata i complicadíssima. La tresorera actual del partit (la substituta d'en Bárcenas, vaja) diu que, en primer lloc, "s'ha elaborat un llistat amb totes les persones integrants de la direcció nacional del PP des del 1995 fins a l'actualitat". Deunidó. Només algú amb moltes ganes de demostrar la seva innocència dedicaria dues (o qui sap si tres) jornades a fer un llistat amb totes les persones integrants de la direcció nacional del PP des del 1995 fins a l'actualitat. Però és que l'exercici de transparència no s'acaba aquí. Un cop obtinguda la llista, s'ha demanat a tots els que en formen part que "facin una declaració jurada en què es destaqui que totes les retribucions rebudes al llarg dels anys de servei al PP han estat convenientment incloses a les declaracions de la renda". No sé vostès. Jo em quedo del tot assossegada i només espero que, entre tanta paperassa a revisar, no se'ls hagi perdut cap albarà.

En fi, Pilarí. Un cop feta l'auditoria interna, els del PP han explicat que estan "demanant pressupostos a algunes de les principals auditories del país", perquè, naturalment, a honestedat no els guanya ningú i també en volen una d'externa. Home. És molt relatiu això dels pressupostos. Dependria de com ho volguessin pagar. Seria en A o en B?

stats