20/04/2011

José Mário dos Santos Mourinho

2 min
Mourinho agrada perquè "té un culet"  i "és dolent", segons Rahola.

Avui, tot esperant que passin les hores fins que arribi el moment del partit, torno a llegir la premsa esportiva. Amb terrible consternació veig que Mourinho ha apuntat els dos fills que té a un col·legi italià per al curs que ve. I això pot significar dues coses: o bé que la família Mou se'n va a la terra que ja acull Ronaldinho, o bé que la senyora Mourinho (i perdó per la rima) li ha fet al seu espòs allò que li fa tothom: expulsar-lo. Expulsar-lo del tàlem conjugal, que -ai- si jo tingués talent per les metàfores compararia amb un terreny de joc, no sé si em capten. Si resultés que l'ha fet fora finalment es demostraria que tenen raó els de Punto Pelota (en català Punt llepó ) i que la conspiració contra aquest home no és només als camps de futbol. És de caire mundial. És a dir: podria haver-hi una conspiració planetària contra el senyor que, segons va dir la Rahola a l'especial de TV3, "té un culet" i "és dolent, per això agrada a les dones".

No seré jo qui negui que Mourinho "té culet", eh? No es pot negar. Té cul. Tothom té cul, fins i tot algú com Sergio (el d'Estíbaliz). Sí que nego, en canvi, que "agradi a les dones". És a dir, nego que m'agradi a mi. Mourinho m'excita tant com saber qui serà Català de l'Any. Com ho diré? Posats a triar, preferiria anar al llit amb Curry Valenzuela.

En fi, recordem als nobles lectors, per si no segueixen el futbol, que el gran Mourinho, l'home que traduïa en xandall (aquest detall sempre em va admirar), es queixa que sempre que el seu equip juga amb el Barça ho ha de fer amb deu homes i no pas amb onze, perquè li n'expulsen un. I diu que li agradaria que algun cop fos al revés. Home, l'altre dia, l'Albiol no és que li fes una falta a en Villa. És que el va provar d'estrangular. Jo no l'hauria expulsat del camp, sinó del país. Es va comportar com si fes dues hores escasses que hagués après els avantatges de caminar erecte.

Esclar que el gran Muñiz Fernández no pot estar en tot. Hem d'admetre que clenxinar-se i engominar-se per arbitrar no és habitual. Jo considero -com els amics d'esports de RAC- que es maquilla. Sí, sí. Sempre porta la cara dos tons més marrons que el coll. I és un marró vellutat i radiant que segur que fa que els liniers, quan el veuen, xiuxiuegin: " Perfectly you... ". No em sembla bé. Considero que no t'has de refiar mai d'un home que es depila més que tu (parlo de Beckham, per exemple) ni d'un home que, per anar al futbol, porta els cabells més cuidats que tu i té la pell més perfecta (parlo d'ell, de Muñiz Fernández).

En fi. Si resulta que els fills de Mourinho se'n van a estudiar a Itàlia, no voldria ser a la pell dels professors de les criatures. No em vull imaginar què passarà el primer dia que els expulsin per mal comportament. Què farà el seu pare?

stats