TOVALLONS NEGRES
Misc 23/08/2013

'Guirigai'

i
Empar Moliner
1 min

AHIR, EL SEMPRE DIVERTIT i poppie Tomás Roncero, presentador del programa més inigualable de la tele des de Mundo submarino , del comandant Costeau, es preguntava si el fet que el Barça hagués jugat amb la segona equipació era una "provocació o una relliscada".

És difícil que fos una relliscada. Relliscada vol dir equivocació . Això significaria que posar-se la segona equipació del Barça és erroni. I això vol dir que durant la Lliga els del Barça s'equivocaran unes quantes vegades, si no és que els altres equips que s'han d'enfrontar amb el Barça canvien l'equipació per evitar la relliscada del Barça. Anem, doncs, a la segona qüestió. ¿És una provocació?

Una persona normal contestaria que no. Però estem parlant de la bandera catalana i d'en Roncero. Per a persones com en Roncero, que algú porti la bandera catalana a l'equipació és una provocació. A Tomás Roncero li passa com als homòfobs. Toleren que n'hi hagi, d'homosexuals, però consideren una provocació que es facin magarrufes en públic. El món que ells somien (un món amb catalans feliços de ser espanyols o un món on els gais són quatre artistes de cabaret que no es barregen amb nosaltres) ja no existeix. Però es resisteixen a acceptar-ho i es posen com els micos quan veuen manifestacions públiques del que consideren erroni (ser gai o català orgullós). Per Barcelona circulen molts guiris amb aquesta samarreta provocativa. Alguns en són, de gais. Serà divertit veure què els sembla veure dos guiris gais vestits amb la segona samarreta del Barça que es mengen la boca en públic. Vaticino desfibril·ladors.

stats