20/12/2011

Estàtues humanes de qualitat

2 min

En el dia d'ahir, els diferents diaris ens informaven de la qüestió, sempre peluda, que suposa haver de suportar en una ciutat civilitzada estàtues humanes. Sabem que a París, als anys 80, hi havia algun mim als Camps Elisis. I no sabem -i potser val més així- si en alguna plaça de Nova York hi ha algun senyor disfressat de Homer Simpson, com passa a la Rambla de Barcelona.

Pel que sembla, el consistori "ha fet una pròrroga de tres mesos al contracte de les estàtues", que s'havia de renovar anualment, i que probablement els havia de fer pagar "una taxa d'ocupació de via pública". Pel que llegeixo, el president de l'Associació de Veïns, Amics i Comerciants del passeig, Joan Pavia, ha dit que "és possible que s'hagin de disminuir" perquè les aglomeracions no impedeixin passejar, i espera que tot sigui de qualitat, abordant també la prostitució i els trilers.

Aquesta frase d'en Joan Pavia m'emociona i em subjuga a parts iguals. Perquè, per descomptat, no vull influir en l'opinió de ningú. Jo odio les estàtues humanes, no és un secret. Però tot i odiar-les, desitjo que siguin de qualitat. I, per tant, també desitjo, com Joan Pavia, que tot sigui de qualitat, com la prostitució i els trilers. Quantes vegades hem vist prostitució no de qualitat, al nostre territori? Quantes vegades hem vist que jovenetes o no tan jovenetes, pel fet d'aconseguir una noble pasta, practicaven prostitució no de qualitat? Quantes vegades hem vist trilers no professionals que quan et preguntaven on és la boleta se'ls endevinava el truc? Que feliç que em faria que al costat d'una estàtua humana de qualitat hi hagués un triler o prostituta de qualitat. Com m'agradaria que, a la nostra Barcelona, una professional pogués prometre la millor succió o el millor petó amb llengua sempre amb el gust genuí de la nostra terra.

stats