TOVALLONS NEGRES
Misc 13/08/2013

Ell tancaria TV3

i
Empar Moliner
1 min

ALBERT RIVERA, líder de Ciutadans, ha declarat, en una tele privada, que "tancaria TV3", la pública catalana, perquè "tenim molts canals".

És evident que quan hi ha crisi les úniques despeses imprescindibles són la sanitat i l'ensenyament. Per tant, si l'Albert Rivera xaparia la tele pública (i ho faria per estalviar), hi ha moltes altres coses que també hauria de voler eliminar de la nostra vida quotidiana. Per exemple, el fet absurd que al Parlament de Catalunya s'hi asseguin (i cobrin) tots els representants d'un partit, quan resulta que en general hi ha disciplina de vot i tots voten el mateix. Seria molt més econòmic que només n'hi hagués un i que tingués un nombre de vots proporcional.

Ens podríem estalviar també la gespa i les flors dels parterres de les ciutats, perquè, davant de l'ensenyament i la sanitat, la jardineria és tan luxosa com els programes de la tele (pública). I també hauríem d'eliminar el Saló de la Infància, L'Auditori, la conservació dels principals edificis catalogats, l'anellament d'aus protegides, les campanyes de reciclatge, els gimnasos i piscines de les presons o les subvencions a partits polítics. Cap d'aquestes coses és més necessària que la tele (pública), i ho és menys que la sanitat i l'ensenyament.

Ara bé, per ser coherents del tot, també hauríem de tancar les teles privades. També n'hi ha moltes i també reben pasta dels nostres impostos, encara que dir-ho no sigui popular. Perquè comparant la pasta que rep la pública i la que reben les privades, jo diria que és més exacte deixar de dir-neprivades i començar a dir-ne concertades .

stats