03/02/2013

Rècord de velocitat de contradicció

1 min

Al novembre el ministre Montoro va aprofitar l'ombra d'un indici manipulat per saltar-se la presumpció d'innocència de Mas en plena campanya electoral catalana: "Ara hi ha iniciatives parlamentàries que demanen que el ministre comparegui; qui ha de comparèixer és el que té comptes a Suïssa no declarats".

Al novembre Dolores de Cospedal va aprofitar l'ombra d'un indici manipulat per saltar-se la presumpció d'innocència de Mas: "¿Us imagineu que d'un president o presidenta del PP en una comunitat s'hagués sabut que, ell o la seva família, o els seus predecessors al mateix partit, tenen diners a fora o han evadit o s'han quedat diners que no eren seus? ¿I que es parlés de comptes corrents a Suïssa? ¿Oi que jo hauria hagut de dimitir?"

Ahir Rajoy va sentenciar: "L'ombra d'un indici manipulat no pot servir perquè qualsevol espanyol perdi la presumpció d'innocència".

Fer aquesta seqüència de frases no té cap mèrit, no cal tenir memòria ni picardia, t'ho donen tot fet. El govern de Rajoy bat el rècord mundial de velocitat de contradicció. La distància entre quan promet una cosa i fa la contrària és cada cop més curta. No admetent preguntes, Rajoy destrueix llocs de treball en el periodisme, dient que la seva declaració de renda demostrarà que no va cobrar en negre destrueix llocs de treball entre els guionistes d'humor, i contradient-se tan de pressa destrueix llocs de treball entre els professionals de la investigació en arxius i hemeroteques. Així no es lluita contra l'atur.

stats