12/06/2013

La regeneració democràtica vista per la 'Jurassic Press'

1 min
La regeneració democràtica vista per la 'Jurassic Press'

Portada d' El Mundo : "Aznar presenta el seu programa". Abc : "Clamor dels «històrics» perquè el PSOE trenqui amb el PSC". La Razón : "ETA manté comandos operatius a Espanya". Impuls de servir-me una Mirinda i posar-me a jugar al PacMan en el meu Spectrum 48. ¿Això és la regeneració democràtica sobre la qual pontifiquen de tant en tant? Aznar, històrics del PSOE, comandos d'ETA... Benvinguts al passat. El Mundo juga fort la carta de l' Aznarato 2 , però ni els seus columnistes piquen. Deia Manuel Jabois: "Va ser la conferència del «president Aznar», com s'hi va referir amb insistència Zaplana. Ho és certament -president d'honor del PP i de FAES-, però hi ha la percepció generalitzada que si fos el regidor de la seva escala també seria «president Aznar» en públic i amb targeta pròpia". Doncs això: pura caricatura.

Una coda sobre Hectorlopezbofill

Ahir explicava que no entenia per què acusaven Hèctor López Bofill d'amagar el cognom patern si a tot arreu el presenten com a Hectorlopezbofill , així, d'una tirada. Lectors menys prosaics que jo em fan notar que com a poeta signa Hèctor Bofill. Això no afecta gens la tesi del que vaig dir -que quina mandra si els columnistes es tiren els trastos pel cap encara per foteses així-, però és més just amb Xavier Sabaté Ibarz, que era l'acusador.

Al racó de pensar

XAQUÍN CHARLÍN GONZÁLEZ

REGIDOR DEL BNG, AL SEU BLOG

"Chochito de Oro [en referència a Sáenz de Santamaría per haver gastat 40.000 euros en exàmens ginecològics a les treballadores del ministeri] mana a la resta de mortals que s'estrenyin el cinturó"

stats