21/02/2013

Els catalans som dolents (però no ens volen fora)

1 min

Consigno un nou intent d'utilitzar mediàticament el cas dels espies per afeblir el procés de transició nacional. El diari Abc s'exclamava en el seu editorial d'ahir: "El procés sobiranista es ressentirà per aquests escàndols. [...] Qui es corromp són polítics catalans i són catalans els que malversen diners; els que espien són catalans i han espiat altres catalans, per ordre de catalans. Els que divideixen els catalans són altres catalans". Després de retratar Catalunya com una gran leproseria moral, no entenc com no declaren la independència amb efecte unilateral i immediat, no fos cas que els encomanem res.

Un joc de paraules a costa de Duran i Lleida

Repesco una frase de Josep Ramoneda publicada dilluns a El País i que m'havia passat inadvertida: " Duran i Lleida, siempre en vanguardia, ya se ofrece como potencial sucesor si Artur Mas lo deja ". L'he deixada en castellà, perquè l'entremaliat joc de paraules només funciona en aquest idioma. La presència del líder d'Unió al diari dels Godó -dia sí, dia també- mai s'havia expressat amb tanta finezza .

Al racó de pensar

PEDRO J. RAMÍREZ, DIRECTOR D''EL MUNDO', CITAT PEL SEU DIARI EN QUALITAT DE PONENT AL CLUB SIGLO XXI

"Aleshores els sobres eren de cal viva i no hi posaven a dins bitllets sinó persones. [...] Ara hi ha detectius que posen micròfons entre les flors. Aleshores, els agents del Cesid experimentaven fàrmacs amb captaires"

stats