PAREU MÀQUINES
Misc 24/08/2013

Gràcies per l'explicació, però la foto segueix mostrant sexisme

i
àlex Gutiérrez
1 min

L'agència iraniana Mehr, propietat de l'Organització per a la Disseminació de la Ideologia Islàmica, va distribuir la foto que veuen aquí a sota. Es va muntar un enrenou considerable a les xarxes socials, així que ahir Mehr emetia un comunicat en què negava que de la foto es desprengués un tracte vexatori a les dones. Diu l'agència que com que la sala estava plena, molts no van poder seure i van haver de seguir l'acte drets, i que aquestes dones van optar per seure a terra. Sí, aquestes dones que si volien accedir a l'acte havien de cobrir-se tot el cos i bona part de la cara. I que cap home els va cedir el lloc perquè prenguessin notes més còmodament. L'agència aporta més fotos de l'àlbum, on es constata que cap home seu a terra ni cap dona en una cadira. I que les úniques que penquen són elles. Vaja, com a desmentiment, #unaplaus.

Aquella pluja fina

La galda és una flor daurada que en castellà inspira el color gualdo , que, com és sabut, apareix associat de manera gairebé exclusiva a la bandera espanyola. Per això tenia mala bava cinturó negre setè dan que El País , a la seva crònica del partit de dimecres de la Supercopa, parlés del Barça -que vestia la segona equipació- com "els que ahir anaven de rojigualda ". Pels dits de Guifré el Pilós! Però, vaja, que aviat tindrem un nou article com aquell Catalunya t'estimo del 15 d'agost i ho arreglen.

Al racó de pensar

LOQUILLO

ENTREVISTAT A 'EL MUNDO'

"Les dues úniques estrelles del rock&roll a Espanya som Bunbury i jo. Ell se n'ha anat i a mi em toca fer la feina bruta"

stats