LLIGA
Esports 27/01/2013

La vida sense Casillas comença contra el Getafe

Nuria García
2 min
Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va visitar Iker Casillas, capità de l'equip blanc, a l'hospital.

BARCELONAEl Reial Madrid rep avui al migdia (12 hores, GolT i Canal+ Liga) la visita del Getafe en el que serà el seu primer partit sense Iker Casillas. El capità dels blancs, que va passar per la sala d'operacions divendres, va rebre ahir l'alta hospitalària i, en principi, s'estarà tres mesos de baixa. Així, el Madrid haurà d'aprendre a viure sense un porter que és baixa per lesió per primer cop a la seva carrera. De moment avui li prendrà el relleu sota els pals Antonio Adán, que ja ha estat titular en alguns partits d'aquesta temporada.

Tot i això, Diego López, acabat de fitxar i que ahir va passar la revisió mèdica i demà serà presentat, ja ha estat inclòs per Mourinho a la convocatòria, tot i que encara no ha entrat en la dinàmica de l'equip. Un cop ho faci, en principi els dos lluitaran d'igual a igual fins que Casillas es recuperi de la lesió a la mà. I és que de la baixa del porter del Madrid tothom en parla, aquests dies. El seu company Raphaël Varane -que va ser l'encarregat de fer la roda de premsa prèvia al partit- va assegurar que perdre'l és "un fet que pot desestabilitzar" l'equip, però ràpidament va dir que no creu que "canviïn gaires coses".

La baixa de Casillas arriba just en el moment clau de la temporada per als blancs. Despenjats a la Lliga, dimecres juguen l'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Barça i a meitat del mes de febrer l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Manchester United. De fet, el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, que recupera Sergio Ramos (ha complert quatre partits de sanció i l'últim el complirà dimecres, contra el Barça a la Copa), podria introduir rotacions a l'equip pensant en el partit de Copa. Per al clàssic Mourinho no tindrà disponibles els lesionats Casillas i Pepe i els sancionats Ramos, Coentrao i Di María. És per això que segurament avui els tres últims jugaran d'inici i Khedira i Özil podrien descansar.

El Getafe, per la seva banda, visita el Bernabéu després d'acumular vuit partits seguits sense guanyar (sis a la Lliga i dos a la Copa). A més, els de Luis García Plaza arriben al partit amb sis baixes: Pedro León, Ángel Lafita, Mané i Juan Rodríguez estan lesionats, i Lacen i Barrada són amb les seleccions a la Copa d'Àfrica.

L'últim fitxatge del conjunt madrileny, Sergio Escudero -procedent del Schalke 04-, no ha arribat a temps per entrar a la convocatòria. Així doncs, Luis García haurà d'apostar per jugadors com Gavilán, Sarabia i Colunga per intentar tornar a sumar de tres en tres.

stats