FUTBOL - SEGONA B
Esports 07/04/2014

Una victòria que manté un fil de vida per al Constància

Després de setze jornades, el Constància va tornar a somriure amb una victòria que manté un fil de vida per als inquers en la lluita per salvar la categoria

Després de setze jornades, el Constància va tornar a somriure amb una victòria que manté un fil de vida per als inquers en la lluita per salvar la categoria. Els d’Ignasi Llompart s’imposaren de manera clara i contundent al Sant Andreu (3-1), equip que marca la salvació.

El Constància va enviar un missatge clar. Mentre li quedin opcions, no entregarà les armes i es buidarà per intentar assolir una permanència que continua veient-se molt complicada però que és possible. Resten cinc jornades en les quals es posaran en joc quinze punts, i els inquers tenen la setzena posició, la que dóna dret a disputar la promoció de permanència a cinc punts. El Sant Andreu, que marca la salvació, és a sis.

El Constància sabia el que es jugava i completà un partit molt seriós. Nico Rubio ja va inaugurar el marcador en el minut 5 i va posar fi a una ratxa de l’equip de quatre partits sense marcar cap gol. Alberto, abans del descans, va marcar el segon i va deixar la feina mig enllestida. En el segon temps, David Karg (68’) va marcar el tercer i va deixar sentenciat el partit. El gol de Matas en el minut 89 només va servir per maquillar el marcador.