Futbol Català
Esports 19/09/2011

Els zero gols del Vic després de quatre jornades són el pitjor registre a Tercera en els darrers quinze anys

L'última pitjor marca a aquestes alçades de campionat la va signar el Granollers en l'inici del curs l'any 1996, amb un total de sis setmanes sense marcar

àngel Garreta
1 min
Desesperant falta de punteria del Vic

BarcelonaEl retorn del Vic a Tercera Divisió resulta històric a aquestes alçades però per un factor negatiu que preocupa, i molt, al cos tècnic i jugadors del conjunt blanc-i-vermell. Després de quatre jornades disputades al grup cinquè, l'equip osonenc és l'únic que encara no ha transformat cap gol a favor, un registre que no tenia lloc des del setembre de l'any 1996.

En aquella ocasió, el Granollers va signar el pitjor balanç fins a la data. Sis jornades va estar l'equip del Vallès Oriental sense veure porteria. El primer gol va arribar a la setena jornada, a casa, un empat (1-1) contra el Banyoles. En aquella lliga, que va ser força peculiar amb un total de 40 jornades i 21 equips, el Granollers va acabar descendint i va transformar un total de 36 gols, quatre menys que jornades tenia el campionat.

Des d'aquella singular temporada i en tot l'actual segle XXI, cap equip del grup català de Tercera s'havia quedat a zero a la jornada quatre. El pitjor balanç el presenten el Badalona de la temporada 1998/1999, el Júpiter de la 1997/1998, el Premià de la 2001/2002 i el Manresa de la 2004/2005, tots ells amb només una diana.

stats